Incihaku

TETRAMETHYL TETRAPHENYL TRISILOXANE

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

1,3,3,5-tetramethyl-1,1,5,5-tetraphenyltrisiloxane.

1,3,3,5-tetrametyyli-1,1,5,5-tetrafenyylitrisiloksaani.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016