Incihaku

TETRADECYLOCTADECANOL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, viskositeetinsäätäjä

2-Tetradecyloctadecan-1-ol.

2-tetradekyylioktadekan-1-oli.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016