Incihaku

AMARANTHUS HYPOCHONDRIACUS SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, antioksidantti, pehmentävä aine, humektantti

Amaranthus Hypochondriacus Seed Extract is the extract of the seeds of Amaranthus hypochondriacus L., Amaranthaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016