Incihaku

TEA-LAURATE

emulgaattori, vaahtoava aine, pinta-aktiivinen aine

Lauric acid, compound with 2,2',2''-nitrilotriethanol (1:1).

Lauriinihappo, yhdiste 2,2',2''-nitrilotrietanolin kanssa (1:1).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/62.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016