Incihaku

SYZYGIUM POLYANTHUM LEAF POWDER

hajua tai makua peittävä aine

Syzygium Polyanthum Leaf Powder is the powder obtained from the dried, ground leaves of the Syzygium polyanthum, Myrtaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016