Incihaku

SYNTHETIC WAX

hajua tai makua peittävä aine, antistaattinen aine, sideaine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

Paraffin waxes and Hydrocarbon waxes. A complex combination of hydrocarbons obtained from petroleum fractions by solvent crystallization (solvent deoiling) or by the sweating process. It consists predominantly of straight chain hydrocarbons having carbon numbers predominantly greater than C20; Synthetic wax is a hydrocarbon wax obtained by the controlled polymerisation of ethylene .

Parafiini, synteettinen / parafiinivahat ja hiilivetyvahat; maaöljyjakeista liuottimen avulla kiteyttämällä (öljynpoisto liuottimella) tai käsittelymenetelmällä, jossa öljyt erotetaan parafiinista osittain sulattamalla, saatava hiilivetyjen monimutkainen yhdistelmä; koostuu pääasiassa suoraketjuisista hiilivedyistä, joiden hiiliatomien lukumäärä on pääasiassa suurempi kuin C20.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016