Incihaku

SYNECHOCOCCUS/MANGANESE FERMENT

ihoa hoitava aine

Synechococcus/Manganese Ferment is the product obtained by the fermentation of Synechococcus in the presence of manganese ions.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016