Incihaku

SUNFLOWER SEED OIL/HYDROGENATED SUNFLOWER SEED OIL ESTERS

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pehmentävä aine, viskositeetinsäätäjä

Sunflower Seed Oil/Hydrogenated Sunflower Seed Oil Esters is the product obtained by the transesterification of Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil with Hydrogenated Sunflower Seed Oil Helianthus annuus .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016