Incihaku

STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS/LACTOBACILLUS/BIFIDOBACTERIUM/LICORICE ROOT EXTRACT FERMENT FILTRATE

ihoa hoitava aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, supistava aine, pehmentävä aine

Streptococcus Thermophilus/Lactobacillus/Bifidobacterium/Licorice Root Extract Ferment Filtrate is the product obtained by the fermentation of licorice, Glycyrrhiza Uralensis root extract by the microorganisms Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus and bifidobacterium.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016