Incihaku

STEPHANANDRA INCISA STEM EXTRACT

hiuksia hoitava aine, antimikrobinen aine, antioksidantti, supistava aine, pehmentävä aine

Stephanandra Incisa Stem Extract is the extract of the stems of Stephanandra incisa, Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016