Incihaku

STEARETH-10

emulgaattori, rasvatasapainoa ylläpitävä aine, pinta-aktiivinen aine

Poly(Oxy-1,2-Ethanediyl), .alpha.-Octadecyl-.omega.-Hydroxy.

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α-oktadekyyli-ω-hydroksi-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016