Incihaku

STACHYS OFFICINALIS EXTRACT

ihoa suojaava aine

Stachys Officinalis Extract is an extract of the aerial parts of the Wood Betony, Stachys officinalis, Lamiaceae.

Stachys Officinalis Extract on rohtopähkämön, Stachys officinalis, Lamiaceae, maanpäällisistä osista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016