Incihaku

SOYBEAN OIL PROPYLENE GLYCOL ESTERS

pehmentävä aine

Soybean Oil Propylene Glycol Esters is the product obtained by the transesterification of Glycine Soja (Soybean) Oil with propylene glycol.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016