Incihaku

SOYAMIDOPROPYLAMINE OXIDE

puhdistava aine, vaahtoava aine, pinta-aktiivinen aine

Amides, soya, N-[-3(dimethylamino)propyl], N-oxides.

Amidit, soija, N-[-3-(dimetyyliamino)propyyli], N-oksidit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016