Incihaku

SOLANUM XANTHOCARPUM ROOT EXTRACT

hajua tai makua peittävä aine

Solanum Xanthocarpum Root Extract is the extract of the roots of Solanum xanthocarpum, Solanaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016