Incihaku

SOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT OIL

ihoa hoitava aine

Solanum Lycopersicum Fruit Oil is the oil extrated from the fruit of the Tomato, Solanum lycopersicum L., Solanaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016