Incihaku

SODIUM STEAROAMPHOACETATE

hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, vaahtoava aine, pinta-aktiivinen aine

Sodium N-(2-hydroxyethyl)-N-[2-[(1-oxooctadecyl)amino]ethyl]glycinate .

Natrium-N-(2-hydroksietyyli)-N-[2-[(1-okso-oktadekyyli)amino]etyyli]glysinaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016