Incihaku

SODIUM OLEOAMPHOHYDROXYPROPYLSULFONATE

hiuksia hoitava aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, vaahtoava aine, hydrotrooppi, pinta-aktiivinen aine

Sodium 2-hydroxy-3-[(2-hydroxyethyl)[2-[(1-oxo-9-octadecenyl)amino]ethyl]amino]propanesulphonate.

Natrium-2-hydroksi-3-[(2-hydroksietyyli)[2-[(1-okso-9-oktadekenyyli)amino]etyyli]amino]propaanisulfonaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016