Incihaku

SODIUM OLEOAMPHOACETATE

hiuksia hoitava aine, antistaattinen aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, vaahtoava aine, hydrotrooppi, pinta-aktiivinen aine

Sodium (Z)-N-[2-[(2-hydroxyethyl)(1-oxo-9-octadecenyl)amino]ethyl]glycinate.

Natrium-(Z)-N-[2-[(2-hydroksietyyli)(1-okso-9-oktadekenyyli)amino]etyyli]glysinaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016