Incihaku

SODIUM METHYLPARABEN

säilöntäaine

Sodium 4-(methoxycarbonyl)phenolate.

Natriummetyyliparabeeni. Methylis parahydroxybenzoas natricum. Natrium-4-(metoksikarbonyyli)fenolaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex V/12.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016