Incihaku

SODIUM CHLORIDE

hajua tai makua peittävä aine, ominaistiheyttä säätelevä aine, suunhoitoaine, viskositeetinsäätäjä

Sodium chloride.

Natrii chloridum. Natriumkloridi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Nimityksiä:Natriumkloridi, sodiumkloridi, pöytäsuola, keittosuola, ruokasuola, merisuola.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016