Incihaku

SODIUM CARBONATE

puskuroiva aine, ominaistiheyttä säätelevä aine

Sodium carbonate.

Natrii carbonas. Natriumkarbonaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Nimityksiä: natriumkarbonaatti, sodiumkarbonaatti, sooda, keittosuola

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016