Incihaku

SODIUM C10-16 PARETH-2 SULFATE

puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Sodium salt of a sulfated polyethylene glycol ether of a mixture of synthetic C 10-16 fatty alcohols.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016