Incihaku

SILKWORM CHRYSALIS EXTRACT

ihoa suojaava aine, pehmentävä aine

Silkworm Chrysalis Extract is an extract of the chrysalis obtained from the cocoon of the Silkworm, Bombyx mori.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016