Incihaku

SCLEROCARYA BIRREA SEED POWDER

hankaava aine

Sclerocarya Birrea Seed Powder is the powder obtained from the dried, ground seeds of Sclerocarya birrea, Anacardiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016