Incihaku

SAPINDUS TRIFOLIATUS FRUIT EXTRACT

ihoa hoitava aine

Sapindus Trifoliatus Fruit Extract is an extract of the fruit of the Sapindus trifoliatus L., Sapindaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016