Incihaku

SANTALUM ALBUM SEED OIL

ihoa hoitava aine

Santalum Album Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of the Sandalwood, Santalum album L., Santalaceae.

Santalum Album Seed Oil on santelipuun, Santalum album, Santalaceae, siemenistä saatava rasvaöljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016