Incihaku

SANTALUM ALBUM OIL

hajua tai makua peittävä aine

Santalum Album Oil is the volatile oil obtained from the heartwood of the Sandalwood, Santalum album L., Santalaceae.

Santalum Album Oil on santelipuun, Santalum album, Santalaceae, sydänpuusta saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016