Incihaku

SAMBUCUS NIGRA OIL

hajua tai makua peittävä aine

Sambucus Nigra Oil is the volatile oil obtained from the Elder, Sambucus nigra L., Caprifoliaceae and other species of Sambucus, Caprifoliaceae.

Sambucus Nigra Oil on mustaseljan, Sambucus nigra, Caprifoliaceae, kukista saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016