Incihaku

SAMBUCUS CANADENSIS EXTRACT

ihoa hoitava aine

Sambucus Canadensis Extract is an extract of the American Elder, Sambucus canadensis L., Caprifoliaceae.

Sambucus Canadensis Extract on kanadanseljan, Sambucus canadensis, Caprifoliaceae, kuoresta, lehdistä ja kukista saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016