Incihaku

SALVIA SCLAREA FLOWER OIL

hajuste

Salvia Sclarea Flower Oil is an essential oil obtained from the flowers and foliage of the Clary Sage, Salvia sclarea L., Lamiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016