Incihaku

SALVIA HISPANICA SEED OIL

ihoa hoitava aine, ihoa kosteuttava aine

Salvia Hispanica Seed Oil is the oil expressed from the seed of the Spanish Sage, Salvia hispanica L., Lamiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016