Incihaku

RUTIN

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, antioksidantti

4H-1-Benzopyran-4-one, 3-[[6-O-(6-deoxy-.alpha.-L-mannopyranosyl)-.beta.-D-glucopyranosyl]oxy]-2-(3,4-dihydroxyphenyl)-5,7-dihydroxy-.

Rutosidi. Rutinum. 4H-1-bentsopyran-4-oni, 3-[[6-0-(6-deoksi-α-L-mannopyranosyyli)-β-D-glukopyranosyyli]oksi]-2-(3,4-dihydroksifenyyli)-5,7-dihydroksi-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016