Incihaku

RUTA GRAVEOLENS OIL

hajua tai makua peittävä aine

Ruta Graveolens Oil is the volatile oil distilled from the herb Rue, Ruta graveolens L., Rutaceae.

Ruta Graveolens Oil on ruutasta, Ruta graveolens, Rutaceae, tislattava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/358 R1.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016