Incihaku

RUTA GRAVEOLENS LEAF EXTRACT

hajuste, hajua tai makua peittävä aine, makuaine

Ruta Graveolens Leaf Extract is the extract obtained from the leaves of the Rue, Ruta graveolens L., Rutaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/358 R1.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016