Incihaku

RUBUS IDAEUS SEED OIL

pehmentävä aine

Rubus Idaeus Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of the Raspberry, Rubus idaeus L., Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016