Incihaku

RUBIA TINCTORUM ROOT

ihoa hoitava aine, ihoa piristävä aine, rauhoittava aine

Rubia Tinctorum Root is the dried, crushed roots of the Madder, Rubia tinctorum L., Rubiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016