Incihaku

ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT

ihoa piristävä aine, antimikrobinen aine, virkistävä aine

Rosmarinus Officinalis Extract is the extract of the whole plant of the Rosemary, Rosmarinus officinalis L., Lamiaceae.

Rosmarinus Officinalis Extract on rosmariinin, Rosmarinus officinalis, Labiatae, lehdistä saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016