Incihaku

ROSA RUBIGINOSA SEED OIL

pehmentävä aine

Rosa Rubiginosa Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Rose, Rosa rubiginosa L., Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016