Incihaku

ROSA MOSCHATA SEED OIL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine

Rosa Moschata Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Musk Rose, Rosa moschata, Rosaceae or the Rose, Rosa eglanteria, Rosaceae.

Rosa Moschata Seed Oil on villiruusun, Rosa moschata, Rosaceae, siemenistä puristettava öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016