Incihaku

ROSA MOSCHATA OIL

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine, supistava aine, pehmentävä aine

Rosa Moschata Oil is the oil obtained from the Musk Rose, Rosa moschata, Rosaceae.

Rosa Moschata Oil on villiruusun, Rosa moschata, Rosaceae, marjoista saatava öljy, joka koostuu pääasiassa rasvahappojen glyserideistä.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016