Incihaku

ROSA GALLICA FLOWER OIL

hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

Rosa Gallica Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers of the French Rose, Rosa gallica L., Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016