Incihaku

ROSA DAMASCENA FLOWER EXTRACT

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Rosa Damascena Flower Extract is an extract of the flowers of the Damask Rose, Rosa damascena, Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016