Incihaku

ROSA CENTIFOLIA FLOWER OIL

hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine

Rosa Centifolia Flower Oil is the volatile oil obtained from the flowers of the Cabbage Rose, Rosa centifolia (L.), Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016