Incihaku

RICINUS COMMUNIS SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Ricinus Communis Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of Castor, Ricinus communis, Euphorbiaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016