Incihaku

RICINOLEIC ACID

puhdistava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

9-Octadecenoic acid, 12-hydroxy-, (9Z, 12R)-.

9-oktadekeenihappo, 12-hydroksi-, (9Z,12R)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016