Incihaku

RICINOLEAMIDE MIPA

antistaattinen aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine, viskositeetinsäätäjä

9-Octadecenamide, 12-hydroxy-N-(2-hydroxy-1-methylethyl)-.

9-oktadekenamidi, 12-hydroksi-N-(2-hydroksi-1-metyylietyyli)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016