Incihaku

ALEURITES MOLUCCANUS BAKOLY SEED OIL

ihoa hoitava aine, hiuksia kihartava tai suoristava aine, antimikrobinen aine, suunhoitoaine

Aleurites Moluccanus Bakoly Seed Oil is the oil expressed from the seed of Aleurites molucccanus bakoly.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016