Incihaku

ALEURITES MOLUCCANA SEED OIL

ihoa hoitava aine

Aleurites Moluccana Seed Oil is the oil expressed from nuts of the Candle Nut Tree, Aleurites moluccana, Euphorbiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016