Incihaku

PYRUS COMMUNIS FRUIT EXTRACT

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine

Pyrus Communis Fruit Extract is an extract of the fruit of the Pear, Pyrus communis L., Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016